27 مهر 1395 - 13:22
شناسه خبر: 4595
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
خط و نشان وزیر بهداشت برای شایعه سازان حوزه موادغذایی در مراسم روز جهانی غذا
وزیر بهداشت در مراسم روز جهانی غذا، با انتقاد شدید به بی اخلاقی های رسانه ای و سیاسی، به کسانی که در حوزه مواد غذایی اقدام به شایعه سازی می کنند، هشدار داد. قاضیزاده هاشمی در این مراسم با انتقاد از کسانی که آمار و اخبار دروغ اعلام میکنند، هشدار داد: سیاسیون و افرادی که قدرت از همه چپز برایشان مهمتر است، پایشان را از حوزه سلامت بیرون بکشند. چرا که وزارت بهداشت بر بخش صنایع غذایی نظارت کافی دارد و اگر موردی وجود داشته باشد، اعلام خواهد شد. به همین دلیل بهتر است افراد بی اخلاق از شایعه سازی و بدگمان کردن مردم نسبت به تولیدات صنایع غذایی دست بردارند.
به گزارش کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز یکشنبه (25 مهر) در مراسم روز جهانی غذا (16 اکتبر) و مراسم اعطای نشان ایمنی سلامت با توجه به اخباری که در روزهای اخیر درباره روغن پالم منتشر شده است، افزود: غذای روح از غذای جسم مهمتر است اما ما در جامعه ای زندگی می کنیم که اخبار دروغ و کذب در آن زیاده شده است و این اخبار دروغ جامعه را دچار تردید می کند.
وزیر بهداشت خطاب به خاطیان گفت: حیا کنید. من تعجب می کنم که چرا قوه قضاییه با این افراد که دروغ پراکنی می کنند، برخورد نمی کند و چرا وارد عمل نمی شود.
هاشمی تاکید کرد: اگر من دچار خطا شوم اولین نفری هستم که در همان روز محاکمه می شوم اما برخی افراد هستند که وقتی تریبون به دستشان می افتد هر چه دلشان بخواهد می گویند.
قاضیزاده هاشمی با اعلام اینکه آمارهایی که در روزهای گذشته در خصوص پالم اعلام شد، واقعیت ندارد، گفت: حدود یک سال و نیم است که در مواد لبنی ما روغن پالم وجود ندارد و من همین جا از انجمن فرآوردههای لبنی برای رسیدن به این دستاورد تشکر میکنم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه روغن پالم، تنوع زیادی دارد، اضافه کرد: در گذشته نوع مرغوب آن وارد کشور نمیشد که با حمایت رئیس جمهوری قرار است نوغ مرغوب آن وارد شود. نکته دیگر این است که میزان واردات پالم در دو سال آخر دولت گذشته سالانه ??? هزار تن بود و در سالهای ?? و ?? به ??? هزار تن کاهش یافته و در 6 ماهه اول امسال به ??? هزار تن رسیده است، که نشان از کاهش شدید واردات پالم به کشور است.
هاشمی افزود: عوارض واردات پالم از 5 درصد به 26 درصد افزایش یافت که درآمد این حوزه به خزانه دولت واریز می شود.
وی با اشاره به فعالیت های شورای عالی امنیت سلامت و غذای کشور گفت: جهت اشاعه فرهنگ ارتقای رژیم غذایی و اصول ایمنی تصمیماتی باید اتخاذ شود که فشار خون، چاقی و چربی در کودکان کمتر شده و دندان های آنها کمتر پوسیده شود همچنین با تغییر سبک زندگی شاهد کاهش 15 درصدی مرگ های زودرس باشیم.
وی ادامه داد: باید تا سال 99 به کشوری الگو در مدیترانه شرقی تبدیل شویم تبلیغ استفاده از شیر مادر، استفاده از شیر، افزایش مصرف میوه و سبزیجات و سیاستگذاری در مواد شیرین و شور، کاهش دریافت نمک و مصرف چربی های غیر اشباع از اقداماتی است که باید در دست کار قرار گیرد.
وزیر بهداشت اظهار کرد: با تشویق شرکت هایی که اقدامات موثری در سلامت غذا دارند باید به سلامت مردم کمک کرد.
وزیر بهداشت با اشاره به برچسب گذاری روی محصولات غذایی اظهار کرد: برچسب گذاری یکی از اقدامات خوب برای انتخاب محصول خریداری شده مردم است.
در این همایش وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو به شکل ویژه از کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران و همچنین شرکتهای برتر در صنایع غذایی با اهدای لوح و اعطای نشان ملی ایمنی سلامت قدردانی کردند.